موتورت رو خوشگل کن !
در این مقاله قصد داریم به موضوع جذاب رنگ کردن موتورسیکلت ها بپردازیم. به طوری که هر موتور سواری بتواند هر زمان که مایل بود، به سلیقه خودش موتورسیکلت خود را رنگ بزند. همانطور که میدانید ظاهر هر موتورسیکلت یکی از اولین فاکتور های خرید آن است. بطوری که اگر برای خرید موتورسیکلت اقدام کرده باشید، میدانید که ظاهر خوب و رنگ بندی طبق مد روز، چه تاثیر مثبتی بر روی خرید شما خواهد داشت.
دکتر موتوری قصد دارد در این مقاله برای کسانی که صاحب موتورسیکلتی هستند ولی از ظاهر آن خسته شده اند، راهی ساده و کارآمد را ارائه کند تا موتور سواران بتوانند دوباره مانند روزهای اول، با لذت به موتور سواری بپردازند. از طرفی با این کار دیگر نیاز نیست تا هزینه گزافی بابت رنگ کردن موتورسیکلت در مراکز بیرون بپردازید.
1) فراهم کردن محفظه کار :
در ابتدا نیاز دارید تا یک غرفه رنگزنی ایجاد کنید. ترجیحا فضای بزرگی باشد تا بتوانید به آسانی درآنجا به خرابکاری و ریخت و پاش بپردازید. یک گاراژ یا یک انباری میتواند بهترین انتخاب برای اینکار باشد.
سپس باید دیوار ها را با ورقه های پلاستیکی بطور کامل بپوشانید. اطمینان حاصل کنید که به میزان کافی پلاستیک تهیه کرده اید. سپس به وسیله میخ و چکش تمام دیوار را با پلاستیک بپوشانید بطوری که هیچ رنگی از محفظه بیرون نزند.
آنگاه باید یک وسیله نظیر فن یا دستگاهی که قادر باشد باد با سرعت متغیر بسازد را فراهم کنید تا مانع استنشاق دود و بو های اضافی محوطه شود.
در آخر باید روشنایی کافی در محوطه ایجاد کنید. زیرا مهم است که بدانید چه میکنید. لامپ های سقفی و لامپ های جانبی دیواری، گزینه های خوبی هستند که میتوانید از آنها بهره ببرید. بطوری که با قرار دادن تعدادی آینه در سراسر محوطه، میتوانید روشنایی چند برابر دریافت کنید.
2) آماده سازی موتورسیکلت :
بخش هایی که قصد دارید تا آنها را رنگ بزنید را جدا سازی کرده و کنار بگذارید تا آماده رنگزنی شده، برای این کار باید از آچار آلن با سایز مناسب استفاده شود. سپس تمامی اتصالات و پیچ و مهره ها را جدا کرده و داخل یک پلاستیک تمیز نگهداری کنید. دکترموتوری در این مقاله تصمیم گرفته است تا رنگزنی قاب موتورسیکلت را توضیح دهد زیرا قاب موتورسیکلت به نسبت، جداسازی آسانی نسبت به سایر بخش ها دارد اما روش هایی که عنوان خواهیم کرد، برای سایر بخش های موتورسیکلت نیز یکسان است.
در مرحله بعد باید سطح قسمت جداسازی کرده را به خوبی با دستمال و سمباده تمیز کرده تا بطور کامل یه سطح صیقلی و تمیز حاصل شود. ممکن است در این بخش کمی دست خود را کثیف کنید ولی این کار از اهمیتی بالایی برخوردار است زیرا زیبایی کار را تضمین خواهد کرد.
3) رنگ زدن :
در ابتدا باید دو لایه epoxy primer به سطح مورد نظر بمالید تا فلز را در برابر زنگ زدگی محافظت کند.
پس از گذشت حدود یک ساعت که لایه دوم هم خشک شد، باید دوباره سطح مورد نظر را به وسیله سمباده صیقلی کرده تا اثرات ناشی از primer استفاده شده نظیر پودری شدن سطح و غیره را از بین ببرد.
سپس باید به وسیله یک پارچه که کمی به تینر آغشته شده است، سطح را پاک کنید ولی مراقب باشید تا تینر اضافی استفاده نکنید زیرا epoxy، لایه زیرین را ممکن است از بین ببرد.
اسپری رنگپاش را تمیز کنید. سپس رنگ مورد نظر خود را آماده کنید و سپس به وسیله اسپری رنگپاش آن را روی سطح بپاشید و اینکار را 3 تا 4 مرحله تکرار کنید. در نهایت برای تکمیل و محافظت از کار رنگ خود، دو لایه لاک پاک کن استفاده کنید.
دکترموتوری از توجه شما به این مقاله تشکر میکند.
در ادامه میتوانید از دیگر مطالب ما نیز دیدن فرمائید.